Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Help! Most akkor szex éhes vagyok? /L
:D ekkora egy fatökű kanegeret!
Nem is értem mit eszik rajta a kérdező, akkora gyökér ez a fiúcska!
Hú, nekem lenne ilyen nőm!
Dugnám naponta vagy 5-ször, mint a lopott biciklit!
Utolsó Jézus semmi bajom nincs..ne altalanosits lehet kurv..ás a kérdés de ez így van és mivel sokat logtam fiú haverokkal meg van fiú tesóm így eléggé "eltanultam" ezt a szex éhes dolgot...másrészt én sosem csalnam meg a barátom az a legalja nők munkája
Azért szeretem mert kedves,normális,megerto, édes mosolya van és mikor alszik nagyon édes, meg folyton meglep ajándékokkal /én is őt/
Azok után ,hogy még edzeni is jársz nem tudom miért csinálhatja ezt . :'D
Én le sem tudnék rólad szállni .
Jó akkor nagyjából leíróm hogy nézek ki
160.cm vagyok hosszú szökés barna hajam,nagy világos barna szemem és vékony szam van de mély a torkom, az alakom nagy mellem van,kis hasam,sajnos ilyen hát nagyobb de izmos feszes a fenekem, a combom is eléggé izmos meg feszes, a vadlim az szinte izom... Lehet ez a gond? Meg a bőröm túl fehér.. Szeretem a magassarkú cipőket és csinosan öltözöm
Adok tanácsot.. :')
Ez nem azt jrlenti egyből hogy szexmàniás vagy..
Az hogy itt a sok kiéhezett farok elélvez attól amit írtàl az csak őket minősíti..
Persze, nem azt nondom hogy nem kell, mert minden embernek szüksége van a nemi èletre de nem normális az sem ha minden pillanatban..
Az értelmesebb emberek kordában tudják tartani a vágyaikat, de mint mondtam az előttem válaszolókban még nagyon tombolnak a hormonok, és nem érettek annyira hogy ezt korrigàlják..
Meg kell tanulnod visszafogni magad..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!