Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Help! Most akkor szex éhes vagyok? /L
"kapcsolatban a szerelem,szex,bizalom, ez a három a legfontosabb szerintem"
Na ez már itt el van bąśżva..
Ami fontos egy kapcsolatban:
-ŐSZINTESÉG
-HŰSÉG
-BIZALOM
Inkább.. A szex az 1 kicsit másodlagosabb..
A te elméleted alapján "Hát jó vele a szex, úgyhogy azt csinál amit akar, vele maradok.." Kb. ilyen ez a gondolatmenet..
Szex nélkül a kapcsolat tönkre megy és ezzel most bárki vitazhat viszont nem egy olyan eset volt hogy azért hagyta ott a csaj a pasit mert "bocsi nem jó veled a szex" vagy a pasi hagyta ott... Szóval a testi vonzalom is fontos hisz sokszor ha ez nincs meg az egyik megcsalja a másikat persze a többi is fontos mellesleg nem azt írtam hogy percenként hanem általában este meg mikor épp megvan a ciklusom akkor is szájjal kielegitem mert van mikor ő kéri nagy ritkán
Utolsó miért ne allhatnek szoba egy "ilyen" fiúval? Igaz az izlesunk teljesen más ő a kocsikat én a motorokat imádom, ő rappet én rockot metált hallgatok, és még sok másban kulonbozunk viszont én nagyon szeretem igazából...volt már barátom de még kezfogast se engedtem nekik..ő az első szerelmem akit tényleg igazán szeretek és nem tudom mi lehet a baj viszont próbálok ez ellen tenni majd talán felhozom neki a témát de amilyen érzékeny rögtön hulyesegeket találna ki a fejében :/
A gond nem veled van, hanem a barátoddal! Elképzelhető, h nem vagytok azonos szinten a szerelemben (te jobban szereted mint ő), vagy a szexuális vágyban egymás iránt (te jobban kívánod, mint ő téged).
Üljetek le, beszéljétek át a dolgot közösen, ha kell szakítsatok, de ha egymás mellett maradtok és nem változik a helyzet, felőrlöd majd magad mellette és egy férfi sem érdemel ennyit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!