Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez szerelem? Csak normális...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerelem? Csak normális válaszokat, kérlek

Figyelt kérdés

Kicsit több, mint egy hónapja randiztam valakivel, aki már egy ideje tetszik, az a találkozás azonban nem sikerült valami jól számomra. Bár tudtam, hogy még nem vagyok szerelmes, de számítottam rá, hogy legalább egy kellemes idegességet fogok érezni, ez azonban elmaradt.

Az elmúlt időben inkább csak interneten léptünk kapcsolatba egymással, de ott minden nap több órát beszélünk egészen hajnalig.

Rengetegszer álmodok vele, éjjelenként ő az utolsó gondolatom, ha rágondolok mosolyogni kezdek. Ha nincs velem visszaolvasom az üzenetváltásainkat, és állandóan ő jár a fejemben, ha nem is olyan intenzíven. Azonnal féltékeny leszek, ha más lányokat hoz szóba.

Azonban az az igazán elufólikus érzés elmarad. Bár érzem a pillangókat, és a heves szívverést ha épp olyat mond, de csak igen ritkán. Félek találkozni vele. Ha megint elmaradna az a különleges érzés komolyan nem tudnám mi a fene van velem. Ez esetben el kéne engednem, annak, hogy pusztán barátok legyünk, viszont már a gondolata sem tetszik. Mi lehet ez?

L

2015. aug. 12. 00:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerelmes vagy , amugy hány éves?
2015. aug. 12. 00:41
 2/2 A kérdező kommentje:
17, hamarosan 18.
2015. aug. 12. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!