Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen normális elveszteni a szüzességet? Ti hány évesen vesztettétek el? Fájt? 16/L
Szerintem 16+ a normalis de lehet csak azert mondom mert en 17 evesen vesztettem el. Igazabol akkor erdemes elveszteni ha ugy erzed keszen allsz ra es nagyon szereted a parod ( en 15 evesen ismertem meg az enyem es keresemre vartunk a dologgal 2 evet)
Nagyon vigyazott ram viszont elegge fajt de a 3-4. alkalommal mar egyaltalan nem fajt.
Nem csak azert faj a szuzesseg elvesztese mert atszakad a szuzhartya hanem azert is mert azelott nem jart meg ott ilyesmi es szuk a vagina.
amugy nem kell tole felni :) Van akinke kicsit sem faj, csak gyozodj meg rola,hogy a megfelelo fiu kapja majd. Ebbol az ajandekbol csak egy van ;)
18/L
Ideális inkább.
Adott életkor felett már minden korban normális elveszteni, ha nem lenne az, akkor mondjuk 50 évesen már ne is veszítsd el, mert nem normális.
Szóval, na ideális.
Hát kiskorú ne legyél. Tehát 14+, a felső határ 20, onnantól kezdve már szerintem exponenciálisan erősödik a megléte okozta frusztráció.
de ez csak elvi megválaszolása a kérdésednek, és erősen függ attól, ki hogyan gondol saját szüzességére és annak elvesztésére.
Én 16 évesen veszítettem el. Fájt azért, de nem volt vészes, a partner tudta mit hogyan kell. :)))
Szerintem is 16 felett ideális elveszíteni a szüzességet, 15 határ eset. Az alatt senkit sem biztatnék rá ha úgy érzi akkor sem, dolgoznak a hormonok, de nem abban a korban élünk, hogy az ösztöneink vezéreljenek. Azért egy általános iskolás mégse szexeljen, legalábbis én nem értek vele egyet... Mondjuk van akinek még 18 évesen sem kéne, mert annyira felelőtlen. Fontos, hogy valaki felelősségteljes és tájékozott legyen a helyes védekezésről, kockázatokról. 17/L
16-tól szerintem normális :D
Nekem fájt, de persze ez sok mindentől függ.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!