Szerintem akkor, amikor már elég éretten gondolkodnak, és nem csak érettnek látszanak. Amikor már tudják, hogy milyen következményekkel járhat egy-egy döntésük. És ez nem 14-15 éves korban van... lehet lepontozni, de ez csak egy vélemény. Én 19 voltam, amikor elvesztettem és nem maradtam le semmiről.
2009. szept. 9. 15:12
2/14 anonim válasza:
ez nem testi fejlettség, kor kérdése, hanem lelki felkészültségé.
Van,aki 16 éveskorában márkészen áll, van , akicsak 20-22 éves korára készül fel rá.
2009. szept. 9. 15:13
3/14 anonim válasza:
Egyet értek az elöttem szólóval. Szerintem sem a testi éretsségen van a hangsúly hanem azon hogy lelkileg készen álnak e a dologra:) Manapság szerintem túl fiatalon átesnek az emberek az elsőn, és ez sokszor mély nyomot hagy az illetőben ami nem biztos hogy a későbbiekben az előnyére válik sőt inkább lehet csak gátlásokat szül.
2009. szept. 9. 15:26
4/14 anonim válasza:
én őszinteleszek =$ tegnapeste veszítettem el =$
15/L
2009. szept. 9. 15:27
5/14 anonim válasza:
Én 15 éves voltam
de csak úgy jött és nem voltam szerelmes
Jobb ha szerelmesen veszted el és mikor mind a ketten akarjátok
F
2009. szept. 9. 16:18
6/14 anonim válasza:
A barátnőm 16, én 15 voltam.
2009. szept. 9. 17:27
7/14 anonim válasza:
egy normális nem félős srác,azért 18éves korára már csak talált valakit akivel elveszthette
2009. szept. 9. 18:22
8/14 anonim válasza:
én 15 éves voltam,a párom 19 mindketten szüzek és azóta is együtt vagyunk,immáron 2 éve.
2009. szept. 9. 18:28
9/14 anonim válasza:
Szerintem 16 fele oké.
Én majdnem 22 vagyok és még mindig nem történt meg.:((
Ez 6 ÉV TAPASZTALATI veszteséget jelent számomra olyan gáz ez.
21/F
2009. szept. 9. 19:28
10/14 anonim válasza:
Amikor már mindketten úgy érzitek h készen álltok rá..semmit ne siessetek el!!!
én is és a barátom is 17évesek voltunk,és még szüzek,de több mint másfél év után történt meg az elsö együttlét, ami felejthetetlen volt mert nagyon szerettük egymást és oda figyeltünk egymásra!!!Azóta már 2és fél éve együtt vagyunk L/18
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!