Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerntetek mikor "normális"...

Szerntetek mikor "normális" elveszíteni egy csajnak és egy pasinak a szüzességét? Ti mikor vesztettétek el?

Figyelt kérdés
2009. szept. 9. 15:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Egy normális lány nem elveszíti, mintha otthagyná valahol a buszon, hanem odaadja annak, aki arra érdemes.

Amíg ilyet nem talál, addig csak az aktuális divatnak próbál megfelelni, ami szerint 13 év fölött már ciki szűznek lenni. Szerintem meg az ciki, ha valaki mások elvárásai szerint éli az életét, nem pedig a saját értékei és elvei szerint.

Egyszóval amíg ki nem alakulnak a SAJÁT értékei és elvei, addig nem érdemes, mert hosszú távon többet veszít vele az ember, mint amennyit rövid távon, szexuális tapasztalatban nyer.

2009. szept. 11. 15:41
 12/14 anonim válasza:
Szerintem nem divatbol mondjak hogy a felnot kor kezdete minimum 18 ev , es asztan ha jon a nagy o. Akire meg nagy szulo korban is igy emlekszel mintha csak tegnap totent volna.... Szeresd a tested mert az nagy draga kincs es csak annak add akit igazan szeretsz es megerdemli....
2009. szept. 16. 20:51
 13/14 anonim válasza:
100%

Én 14 éves voltam,és a mai napig bánom.Nem voltam szerelmes,egyszerűen megtörtént.Azóta is gyakran bevillan egy-egy kép arról a borzalmas együttlétről (a srác figyelmetlen,érzéketlen volt és 2 perc alatt "túl is esett" a dolgon).

Életem legrosszabb döntése volt,hogy nem becsültem meg eléggé a szüzességem.Ha tehetném,visszafordítanám az idő kerekét.

21/L

2009. szept. 22. 13:43
 14/14 anonim ***** válasza:

09-09 19.28as vagyok!

Miért is pontoztatok le?

2009. szept. 22. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!