Mikor vesztettétek el?
Figyelt kérdés
hány évesek voltatok és mióta jártatok?
kort és nemet írjatok légy szíves
2011. okt. 19. 16:54
1/22 anonim válasza:
14 éves voltam, körülbelűl már 3 órája sétáltunk, és csak amikor visszaértünk, akkor vettem észre, hogy elvesztettem a kulcsom!
Bíztos kiesett a zsbemből
2/22 anonim válasza:
Nem tudom, hány éves leszek akkor, nem tudom, hogy járunk e majd. 18F
3/22 anonim válasza:
Hát én még sosem hagytam el semmit.:D Még azt sem, amire Te gondolsz, kedves kérdező.^^
17/L
4/22 anonim válasza:
15 voltam, o 25, de nem jartunk, csak joban voltunk par evig, de nem bantam meg, mert tobbszor elmentem mar elsore 20L
5/22 anonim válasza:
14, nem jártunk, megerőszakolt :(
6/22 anonim válasza:
Mi 20 évesek voltunk,előtte másfél évig barátok voltunk,kb.egy hónapja jártunk,mikor megtörtént.21L
7/22 anonim válasza:
Nem vesztettem el mert még csajom se volt soha! 20/f
9/22 anonim válasza:
13 évesen egyik osztálytársnőmmel, akivel nagyon jó barétok voltunk. Nem jártunk se előtte, se utána, kíváncsiak voltunk, hogy milyen is az, így megtörtént. Utána nem is szexeltem 3 évig.
Most 22F
10/22 anonim válasza:
13voltam.1hónap után feküdtem le vele.
14L(még mindig járunk és nem bántam meg,nehogy azt hidd,dúl a láw:$$ )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!