Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért ilyen a szerelem? Mért létezik? Mért nem bír végre megszűnni, vagy úgy csinálni a dolgait hogy az jó is legyen? 15F
1# remélem igazad lesz.. a "barátokat" hagyjuk mert csak a képük nagy de amikor segítség kéne sehol senki.. szólőkkel is sok a vita meg.. áhh.... egyszerűen el akarok felejteni mindent. am meg nem olyan egyszerű elfelejteni őt mert 12 éve ismerem és sokáig tetszettünk egymásnak csak elköltöztek és nem beszéltünk aztán megtaláltuk egymást neten és beszélgettünk és ő már nem, de én még igen úgyhogy király, mit ne mondjak, egyszerűbb lenne véget vetni az egésznek mert már istenemre mondom, nagyon unom.
2# Az jó. fogadunk ha azt írnám h akarsz e beszélni ilyenekről, akkor azonnal 10-en válaszolnának legalább, h ez nem társkereső?..
Sajnos az élet ilyen, lesz még hasonló, hidd el hát ilyen esetbe szívet kapcsolj ki és a észre hallgass logikus gondolkozás hogy neked mi jó hogy ne tegyen szét idegileg meg szívedet se b*ssza szét. amúgy amit írtál a 2. válaszra,
...'''és mivan akkor ha itt ismerkednétek meg,,'' vagy bárkivel is itt ismerkednél meg?? Mi közük hozzá :)
Pacsi sok sikert
Aztán csak sok ésszel :) ne tedd tönkre magad egy lányért,
nem mesélem el a sztorim mert ez nem az a hely. De hidd el nem jó amikor a idegrendszered megy rá 1 csajra
(kor:17)
Magamból kiindulva azt tudom mondani, hogy ne beszélj vele, ha nen látod, találkoztok stb. akkor nincs mi negerösítse benned a róla alkotott "rózsaszín képet", szép lassan észreveszed, hogy vannak rossz tulajdonságai, illetve, hogy akármit teszel akkor sem lesz a tiéd.
Nehéz, de beválik, csak be kell tartanod, tapasztalatból beszélek, nekem nár majdnem sikerült, de aztán ráírtam, mert már azt hittem, hogy már nem érzek iránta "úgy" de aztán amikor végeztünk újra elkezdett hiányozni, tehát ismét belèszerettem.
Szintén 15 éves fiú vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!