Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van/létezik szerelem első...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van/létezik szerelem első látásra?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy meglátod az ellenkező nemet és nyilván nem szerethetsz bele vagy nem tudom, de érzel valami különlegeset vagy nem is tudom. Vagy ti mit éreztetek akkor mikor megismertétek a szerelmeteket?

2015. júl. 1. 22:30
 1/3 anonim válasza:

Hidd el, hogy mindigis skeptikus voltam, de attol fuggetlenul obiektiv es realista. Hidde el, a 'szerelem elso latasra' szovegben meg az is benne van ,hogy 'latasra'... Nem a te belso enedbe lessz az illeto szerelmes ,hanem a testedbe... Nem, hidd el ez nem igazi...

Es meg azt sem mernem alittani ,hogy az ido utan kialakult szerelem is igazi, meg azt sem tudnam meghatarozni hogy egyeltalan mi az igazi. De ha megtudnam, erre 100% nemet mondanak...

2015. júl. 2. 00:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Furcsa, de eddig csak egyszer éreztem ilyet. Mikor először megláttam a fiút, aki négy éve megtetszett, arra gondoltam, hogy hű, jó fejnek, aranyosnak tűnik. Éreztem a kémiát közöttünk már attól a pillanattól. Kiderült, hogy igazam volt :) Nagyon fura érzés még most is :D
2015. júl. 2. 00:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem hiszem. Bár megeshet hogy összejön.
2015. júl. 2. 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!