Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek letezik pusztan tekintetbol szerelem, szavak nelkul?
Figyelt kérdés
Ti hisztek az ilyesmiben? Tehat szerelem csupan tekintettel,szavak nelkul? El lehet jutni az elso csokig csupan a tekintet kommunikalasaval?2015. jún. 30. 10:31
1/4 anonim válasza:
Vonzalom van nyilván csak tekintetből, de ez nem összekeverendő a szerelemből. Vonzalomból csókolózunk, de nem csak a csók miatt mondjuk hogy "együtt vagyunk"..
20/F
2/4 anonim válasza:
Szerintem ez így nem nagyon létezik.Egy párkapcsolathoz nem elég egy bájos szempillarebegtetés és egy gyönyörű tekintet. Fontos hogy beszélgessetek és hogy töltsetek együtt valamennyi időt.
4/4 anonim válasza:
Én hiszek ebben, hogy meglátom a teli terem másik oldalán és tudom hogy ő az. Persze nem csak nézésből lesz kapcsolat. Lehet hogy majd később rájövök a saját káromon hogy ilyen nincs, de majd meglátjuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!