Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van még remény rá?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még remény rá?

Figyelt kérdés
Én egy 17 lassan 18 éves lány vagyok. 9.-es koromban szerelmes lettem egy nálam 5 évvel idősebb fiúba. A fiúnak ezt elmondtam. Tetszettem neki nagyon sőt még a mai napig is, de csak randizgattunk. Aztán egy veszekedés miatt eltávolodtunk és ő összejött mással. Ezzel a lánnyal majdnem 2 évig együtt volt és ebből az utolsó egy évben már nem beszéltem a fiúval. Szakított a lánnyal és most április elején kibékültem vele. A probléma, hogy mindig szerelmes vagyok belé. A legjobb közös haverunk próbálta rávenni h próbálja meg velem de azt mondta csak barátként tekint rám. Ez volt egy hónappal ezelött kb. Ha tetszek neki NAGYON IS akkor mi a baj? napi szinten beszélünk, tudunk komolyan az élet dolgairól is beszélni, perverzkedni is ha kell. Mindenki azt hiszi együtt vagyunk annyira lehet látni, hogy van valami köztünk. Bemutatott engem a legjobb a baráti társaságának ahol végig mellettem ült, hozzám ért és kedveskedett nekem. Akkor velem van a baj? Ebből még lehet valami? :(

2015. jún. 30. 00:13
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha úgy gondolod, hogy eltelt már kellő idő, hozd fel neki te. És akkor végre választ fogsz kapni mindenre, de fontos, hogy ne erőltesd. Két emberből áll, csak akkor megy, ha úgy is viszonyultok hozzá mindketten. De ha már egyszer elmondta, hogy barátként tekint rád...Fiú lány közit barátságról sokan mondják, hogy nincs, de ott is azért, mert az EGYIK fél akar többet, a másik nem, különben szerelem lenne. Azért ne szomorkodj, hozd fel neki bátran, de tapintatosan.
2015. jún. 30. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!