Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevalljam neki hogy szeretem még mindig vagy várjak vele?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akibe szerelmes vagyok 3 éve de mivel majdnem két évig barátnője volt nem mondtam el neki. Most szakított a lánnyal március fele. Mit tegyek? Valljam be neki hogy szeretem vagy várjak vele még? Tetszeni tetszek neki nagyon is azt tudom meg nagyon jóba is vagyunk. De nem akarok egy pótlék lenni csak neki. Amugy a fiú idősebb nálam én 17 vagyok ő meg 22.2015. máj. 19. 23:22
1/5 anonim válasza:
még várj vele! fagasd ki hogy készen áll e 1 új kapcsolatra
3/5 anonim válasza:
Szerintem is valld be neki :) hajra szerelem:)
4/5 anonim válasza:
Mégis hogy a fenébe lehetnél szerelmes valakibe akivel egy percet nem voltál kapcsolatban?
Talán csak vonzónak találod, találtad.
5/5 A kérdező kommentje:
Konkrétan az első szerelmem ő. És nem vónzosás ez csak. Sokkal több. 3 éve ugyanugy érzek csak mivel erkölcsös vagyok nem teszek tönkre egy kapcsolatot. Eddig azért nem mondtam el neki. De köszönöm a válaszokat:))
2015. máj. 20. 08:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!