Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Őrülten szeretem, de ő észre...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őrülten szeretem, de ő észre sem vesz. Mégis hogyan érhetném el, hogy észrevegyen? :O 19/L

Figyelt kérdés
Sziasztok:) Tizenöt évesen új városba költöztem. Először nagyon nem szerettem, barátaim sem nagyon voltak, de aztán szerencsémre egyik nap találkoztam egy "bandával", akik a lakásunk előtti kosárpályán őrültködtek. Kíváncsi voltam, lementem hozzájuk, hamar össze is barátkoztunk. Volt ott egy szőke hajú, baba arcú srác, akibe azonnal beleszerettem. Nagyon jó barátok lettünk, de sajnos semmi több. Azóta négy év telt el, még mindig iszonyatosan bele vagyok esve, de nem tudom, mit tegyek. Ideje lenne már lépnem vagy ilyesmi, mert ketyeg az óra. A baj csak annyi, hogy jelen pillanatban barátnője is van. Mit tehetnék? Hogyan vonhatnám magamra figyelmét? Foglalkozzak a barátnővel?

2015. aug. 4. 20:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Elnézést utsó, hogy rosszul ítéltem meg a korodat, de lásd be, te tehetsz róla. Huszonévesen már tudhatnád, hogy egy párkapcsolatban nincs olyan, hogy hátradőlök, mint akinek semmi dolga most már. Folyamatosan ápolni, őrizni kell a lángocskát, mindig újabb és újabb fuvallattal élesztgetni a parazsat.

Természetesen senki sem örül, amikor a párját megkísérlik elcsábítani, mégis napi szinten ez történik. Ha valamirevaló párja van az embernek, az másnak is kellene. Ez így természetes. Én is a magam kárán tanultam ezt meg, mint az a rengeteg másik egyén, aki csak a második házasságában becsülte annyira a párját, ahogyan az valóban megérdemelte. Azt is tudom, hogy pusztába kiáltott szó, amit itt írok, mert ezt mindenki a maga kárán fogja megtanulni, nem Miquel apó szövegeléséből. :-))

2015. aug. 6. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!