Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy észrevegyen az a fiú aki tetszik?
Figyelt kérdés
Igazából azért figyeltem fel rá,mivel néha szokott nézni a buszon. Nm tudom,h akkor most tetszek neki vagy nem ?2015. jún. 15. 17:16
1/10 anonim válasza:
amikor összenéztek mosolyogj rá, ha nem esik le neki akkor az ő baja
2/10 anonim válasza:
Hát, ha nézni szokott, akkor már észrevett. :)
Egyébként ha egymásra néztek, mosolyogj rá, vagy valami, hogy ő is tudja, hogy bejön neked.
3/10 A kérdező kommentje:
Igazából nm hosszasan nézünk egymásra...olyankor ugy megijedek,de ezt mindenképp kipróbálom..köszi a válaszokat :) remélem menni fog..ha nem mosolyog vissza akkor az egyértelmű jel,hogy nem tetszek neki ?
2015. jún. 15. 17:32
4/10 anonim válasza:
.Szerintem NEM mert lehet hogy ő is megijed ... próbálj vele beszélgetni aból kialakul 1barátság és ha ő is úgy érez ahogy te akor több is lehet a barátságból...
5/10 anonim válasza:
ülj az ölébe és sz rd össze magad...arra tuti felfigyel
6/10 A kérdező kommentje:
18:55 igazán szellemes vagy
Köszi neked is a kommentet 18:05 :) De nem merek még ráírni sem ... hogyan szóljak hozzá mit írjak,mit mondjak neki ?
2015. jún. 15. 20:16
7/10 anonim válasza:
Jó erősen vágd pofán! :DD Ám köszönj neki aztán beszélgessetek.
8/10 A kérdező kommentje:
Ráírni nem merek... De a mosoly jó ötletnek tűnik, bár úgy megijedek,h nem merek...Köszönöm szépen mindenkinek az eddigi válaszokat :)
2015. jún. 16. 15:07
9/10 anonim válasza:
És ha mellé ülnél a buszba???
1.) köszönsz neki
2.) megkérdezed h le e ülhec
3.) valamit kérdezel tőle és beszélgettek
ha nem ül melette senki ... nincs más ötletem..
10/10 A kérdező kommentje:
Sajnos mostmàr ezt nem tudom kipróbálni, mert vakáció van és őszig nm buszozok...mostmár úgy èrzem eszre sem vesz....a suli utolsó napjaiban vettem észre...kicsit elvagyok keseredve...köszi neked is a választ :)
2015. jún. 22. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!