Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csináljak hogy észrevegyen?

Mit csináljak hogy észrevegyen?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki tökre bejön nekem de ő ilyen menő fajta és a vékony és szép csajokat bírja akik szintén menők na hát én nem ilyen vagyok :( szóval mit mondjak vagy csináljak hogy észrevegyen??
2015. máj. 10. 18:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nőlj fel és majd rájössz, hogy az ilyen srácokkal nem érdemes foglalkozni és szenvedni miattuk, mert nem érdemlik meg.
2015. máj. 10. 18:07
 2/11 anonim ***** válasza:
kezdj el hihetetlen gyorsan pogózni mikörben szavalod a Himnuszt 4 szó/másodperc sebességgel
2015. máj. 10. 18:08
 3/11 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha inkább te vennéd észre a kevésbé jóképű és menő srácokat?
2015. máj. 10. 18:09
 4/11 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2015. máj. 10. 18:10
 5/11 anonim ***** válasza:

Mond azt ,hogy te vagy Sacha Baron Cohen kishúga!

Elfogja hinni!

2015. máj. 10. 18:11
 6/11 anonim válasza:
Beszélgess vele, kérdezd meg hogyvan, irj rá fészen.
2015. máj. 10. 18:19
 7/11 anonim válasza:
Sejtem ki vagy, sejtem kibe vagy szerelmes! És neeem viccelek.
2015. máj. 10. 18:20
 8/11 anonim ***** válasza:
Utolsó, erre kicsi az esély. Minden tinilány a páwa menőcsávókra bukik, nemcsak a kérdező.
2015. máj. 10. 18:23
 9/11 A kérdező kommentje:
13 éves vagyok és szerintem sem tudod ki vagyok
2015. máj. 10. 18:24
 10/11 A kérdező kommentje:
tudom hogy most mind azt mondjátok hogy ne már te még csak egy kislány vagy és ha most azt mondom hogy nem vagyok akkor azt fogjátok mondani hogy minden ennyi idős azt hiszi hogy már felnőtt pedig mindegyik kicsi még ahhoz hogy pasizzon ! Én tudom hogy mihez vagyok kicsi és mihez nem és már voltak pasijaim de egyiktől sem akartam semmi olyat úgyhogy ha van egy jónak tűnő ötletetek akkor megköszönöm ha elkülditek!
2015. máj. 10. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!