Dreamworld13 kérdése:
Mit csináljak, hogy észrevegyen?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki egy évvel idősebb nálam. Jóban vagyunk, úgymond haverok, de én többet érzek. Mit csináljak, hogy felfigyeljen rám és hogy ne csak az egyik haverjának tartson?2015. júl. 2. 14:26
1/6 anonim válasza:
Ne csinálj semmit. Ha kellenél neki, nyilván nem barátként nézne rád. És ha egy fiú csak barátként tekint rád, akkor nehezen lesz belőle szerelem.
2/6 anonim válasza:
Légy összinte és kérd meg, hogy agyon egy lehetöséget. Tudom, hogy nehéz de ha nem sikerülne akkor még lehetek barátok.
3/6 Fëlyne Banshee válasza:
Ha nem gondolatolvasó nem fogja tudni, hogy tetszik neked.
Csak akkor kezdeményezz nála, ha nem félsz a kockázattól, hogy visszautasít, mert utána már barátok sem nagyon lehettek. Ha olyan a felfogása.
4/6 anonim válasza:
Következő talinál szó nèlkül tèrdelj le elè, kapard elő a kîgyót ès fejd meg neki.
Utána tuti èszrevesz:))
5/6 anonim válasza:
Hívd meg hozzátok, és nyiss ajtót csupaszon. 49/F
6/6 A kérdező kommentje:
#3/5 Tudja, vagyis szerintem, hogy tetszik nekem... Inkább több, mint tetszik. Nagyon rég ismerem... És ajj, annyira kell😱 És semmiképp szeretném elveszítebi, ezért nem szeretnék erről beszélni vele..
2015. júl. 2. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!