Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? Többi lent

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Többi lent

Figyelt kérdés

Van egy fiú osztálytársam akivel jóban vagyok. Én szerelmes vagyok belé és nem merem elmondani neki... És még ez nem is a furcsa része. Úszó és a bátyámmal és az öcsémmel jár úszó edzésre. Ők haverok..

Nem merem megmondani neki. Mi van a hülyének néz? Mi van ha ő nem szerelmes belém? És ha nem szerelmes elveszítem a barátságot!

Légyszi segítsetek!!! Én 13/L

2015. júl. 30. 11:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Alapjában véve az ilyen osztálytársas cuccokra mindig azt mondom, hogy "Házi nyúlra nem lövünk"... Na már most, sokat beszélgettek, vagy taliztok vagy ehhez hasonlókat csináltok? Mert ha nem, akkor igen sokkoló lehet, ha elmondod neki, hogy "szerelmes" vagy belé...
2015. júl. 30. 11:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem találkozunk. Max a versenyén :/ Egyszer már volt próbálkozásom hogy megmondom neki de nem mertem. De nemtudom ő szerelmes e belém
2015. júl. 30. 12:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezért mondom, hogy inkább csak kezdjetek el többet beszélgetni, talizni stb. hogy egyáltalán még jobban megismerjétek egymást. Szerintem várj azzal, hogy elmondod neki.
2015. júl. 30. 12:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi
2015. júl. 31. 09:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!