Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Bejövök neki? Tetszik egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejövök neki? Tetszik egy félénk az osztályból, és nem tudom eldönteni, hogy van-e nála esélyem. Egy kis tipp jól jönne, köszi. :D

Figyelt kérdés
Bejövök neki? Tetszik egy félénk lány az osztályból, és nem tudom eldönteni, hogy tetszem-e neki, vagy egyáltalán nincs esélyem. Mindketten 17 évesek vagyunk, nagyon ritkán beszélek vele. Volt egyszer olyan, hogy együtt mentem vele valahova (plusz pár barát), és mindenki beszélt mindenkivel. Viszont én és az a bizonyos lány egyáltalán nem beszéltünk (max ilyen egy-két szavas kommunikáció volt), és bevallom nem mertem hozzászólni, de ő sem szólt hozzám (másik 2 barátomhoz viszont igen). Viszont amit furcsállok, hogy berakott engem a bizonyos Instagram Close friend csoportjába, ahova közeli barátokat szoktak rakni, mi viszont alig beszélünk mint mondtam. Plusz sokszor ha beszélek, és ő is hallja, akkor látom, hogy nem a szemembe néz, hanem inkább a testemre (nem tudom mit jelent ez). Amit viszont utálok hogy sose néz a szemembe, max nagyon ritkán. Volt már olyan is mintha, úgy éreztem volna, hogy engem néz, viszont amikor ránéztem sose volt így. Van nála esélyem? Ha több infó kell kérdezzetek, és szóljatok ha valami nem pontos vagy érthetetlenül írtam :D.

ma 19:53
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!