Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek jelent ez valamit?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jelent ez valamit? (többi lent)

Figyelt kérdés

Van egy fiú,akivel a suliban már fél éve szemezünk. Nem vagyunk évfolyamtársak,sem osztálytársak,és egyáltalán nem beszéltünk még. Csak egyszer köszönt nekem.

Ha szemezünk az általában sokáig tart és nincs az arcán semmi érzelem,csak néz. Barátaim mondták már,hogy ha nem nézek a fiúra,akkor ő rendszerint rámbámul.

Kérlek segítsetek!!!

2015. júl. 29. 17:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mibe segicsek?
2015. júl. 29. 17:39
 2/11 A kérdező kommentje:
hogy jelent-e valamit a szemezés
2015. júl. 29. 17:41
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Két lehetőség van:

-annyira csúnyák vagytok, hogy egymást bámuljátok, hogy hogy lehet a másik ilyen csúnya

-bejöttök egymásnak

Namost, tuti, hogy a másodikról van szó. Ha szemez, akkor nem vagy neki közömbös. Ezzel nem azt mondom, hogy szeret, csak bejösz neki, vagy mint barátként gondol rád. De elég izé egy gyerek lehet ha fél év alatt nem ment oda hozzád.

2015. júl. 29. 17:41
 4/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ:) hát..gondolom eléggé félénk egy srác:D
2015. júl. 29. 17:48
 5/11 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2015. júl. 29. 17:52
 6/11 A kérdező kommentje:
még mindketten 14:)
2015. júl. 29. 17:54
 7/11 anonim ***** válasza:

Tényleg fura a srác... Én 2-3 szemezés után már nyitok... Persze, ha látom a csajba, hogy nem csak bámul...

Egyébként ha szeretnél megtudni pár infót, írj rá facebookon. Ha ott tudtok beszélni, elejével nem lesz gyakori, de egyre többet fogtok írni. Úgyis szünet van.. Szeptembertől beszélne veled.

2015. júl. 29. 18:01
 8/11 A kérdező kommentje:

sokan mondták már hogy írjak rá

de bevallom én is ugyanúgy félénk természetű vagyok:D

és azt tartom szem előtt hogy neki kell kezdeményezni,ha akar valamit...csak abban se vagyok biztos,hogy akar.

2015. júl. 29. 18:08
 9/11 anonim ***** válasza:

Ómájgád :D

Igazad van egyébként. Neki kell kezdeni (azaz illene) ha akar valamit. És jelek szerint akar. Szal nemtom.

2015. júl. 29. 18:31
 10/11 A kérdező kommentje:
Hát meglátom mi lesz ha elkezdődik a suli:D
2015. júl. 29. 18:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!