Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit tegyek?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Nekem nagyon megtetszett egy làny.Viszont apró probléma,hogy 45 KM-re lakik tőlem,nagymamám falujában.Minden nyáron megyek egy hétre mamámhoz és unokatesóm barátnője.Abba a városba jön tovább tanulni ahol én lakok.Szerelmes lettem belé pedig csak egy hete ismerem.Facebookon se merek ráírni.Sokat beszélgettem vele nyáron kettesbe.Ilyet még nem éreztem soha egy lány íránt.Elég fiatal vagyok 14f

A csaj 15 éves.Szerintetek hagyjam mert ez gyerekszerelem vagy keressem a társaságát?

2015. júl. 29. 01:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

de szép neved van.

ideje letenni az M kategóriát, egy jó Simsonnal pont fél óra az út. Ha össze tud jönni a dolog és tényleg olyan szép lenne ez igazán nem nagy távolság. Később még megbánnád amikor rámászik valami nyálgép bájgúnár és azt kéne nézned. beled fordulna ki... haverom pestről jár miskolcra, 4 éve (!), ahhoz képest mi az a kis távolság..

2015. júl. 29. 01:06
 2/8 anonim ***** válasza:
45 km nem a világ, a nagymamádhoz meg nem csak évente egyszer mehetsz el.
2015. júl. 29. 01:22
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget.
2015. júl. 29. 01:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Szép a neve? :oo
2015. júl. 29. 01:29
 5/8 A kérdező kommentje:
Már levettem :)
2015. júl. 29. 01:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is ugyanezt csinálom mint amit az első hozzászóló mondott. :D Van egy M kategóriás jogsim aztán Simsonnal elcsattogok a lányhoz. Igaz ő csak 35 kilométerre lakik. :D Egyébként gondolom csak van oda busz is, ha nincs kedved letenni egy jogosítványt. Aztán beszélgessetek sokat, Skypeoljatok stb. Ebből még lehet egy jó kapcsolat csak ne szúrd el! Próbálj meg mindig előre gondolkozni és a legtöbbet kihozni a dolgokból. Sajnos egy jó nőért mindent meg kell tenni. Ez van. Sok sikert! :) 16/F
2015. júl. 29. 03:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez nem számít semmit. Én Szombathelyről utazok Miskolcra 2 hetente,ami akárhogy nézve 6 óra. (csak odaút)

Igaz nem barátnőhöz,de a mai világban nincs távolság.

2015. júl. 29. 06:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Én 45 km-re suliba járok. Szóval nekem mindennapi táv, de szerintem ez másnak sem sok! :)
2015. júl. 29. 10:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!