Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok? 16L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok? 16L

Figyelt kérdés

Amikor meglátom de tèlleg gyorsan ver a szívem.Több mint egy ève kezdődött.Azóta is zavarba jövök ha meglátom.

Most ez szerelem?

2015. júl. 27. 19:47
 1/4 anonim válasza:
Ez ,,telleg'' szerelem
2015. júl. 27. 19:54
 2/4 anonim válasza:
Igen, ezt hivjak szerelemnek.:)
2015. júl. 27. 21:11
 3/4 Kecske112111 válasza:
Ez szerelem.de egyáltalán ismered vagy csak látásból.ha mé nem ismered akor ismerd meg.lásd én példám az osztályba tetszet egy lany es odamentem nem ismertük egymast mert új srac voltam es leszolitotam beszélgetünk bemutatkoztam mondtam pár dolgot(nem olyat hogy hany centi meg ilyenek).megmondtam neki hogy bejönde csak lazán"Nezd nehéz egy kicsit de iggy elsolatasbol bejosz" azutan egy hétig nem szolt hozzam es egyszer odaült nekem es megfogta a kezem(ceruzám😃)es azota jaruk(fiú vagyok meg mielott fére ertened)
2015. júl. 28. 04:29
 4/4 anonim válasza:
Szerintem igen :) legalábbis annak a kezdete. En egy eve jarok a barátommal es most is folyamat igy erzek. Szerintem az ;-)
2015. júl. 29. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!