Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » S. O. S LOVE! Azt hiszem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S LOVE! Azt hiszem szerelmes vagyok, de nem tudom hogy a fiú viszont szeret-e?

Figyelt kérdés
Szoktunk hülyéskedni nagyon sokszor nézünk együtt filmet és kb. kétszer volt olyan hogy részeg volt és megcsókolt, de másnap nem emlékezett rá.És én elmondtam neki mi történt de csak nevetett.Azóta jobb a kapcsolatunk.És nem tudom hogy érez-e valamit irántam vagy csak nem akar megbántani?

2015. júl. 24. 10:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet érez valamit... de ezt csak úgy tudod meg, ha még vársz kicsit a jelekre és ha összezavar és nem tudod már végleg, akkor kérdezz rá, hagyatkozz a jelekre h az félreérthető volt ;)
2015. júl. 24. 11:04
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi :) majd teszek 1 próbát
2015. júl. 24. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!