Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A fiú akibe szerelmes vagyok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Török Adrienn2003 kérdése:

A fiú akibe szerelmes vagyok másba szerelmes. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A fiú az osztálytársam. Első ota ismerem. Negyedikbe szerelmes lettem belé, amikor a padtársam volt. Ötödik végén kiderült hogy egy hatidikos csajba szerelmes a suliból. Azt sem tudta hogy mi a családneve. Túl akartam lépni rajta, de sokat gondolok rá és szeretem is. Mit tegyek?
2015. júl. 21. 22:22
 1/4 anonim ***** válasza:
2003... Még legóztam
2015. júl. 21. 22:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Próbálj meg másra koncentrálni és elterelni a figyelmed... relaxáció, barátnők, esetleg nézegethetsz más pasikat is, az sosem árt és sosem tudhatod mikor futsz bele a nagy ő-be, a lényeg hogy ne görcsölj rá, csak lazán :) 16L
2015. júl. 21. 22:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Kellemetlen lesz látni, de hidd el, túl éled. Amúgy még pár évetek hátra van a suliból, nem hiszem, hogy lesz valami "komoly" vele és azzal a 6.os csajjal. Szerintem még várj 8.félévig legalább, addig sokat fogtok persze változni, mindketten. Az is lehet, hogy egy nyári szünet után meglát, és meglátja, hogy remek lány vagy, és tetszeni fogsz neki, és ha még ő is fog neked, akkor minden tök jó lesz :) Ha meg nem tetszik majd neked, eleve probléma megoldva. Ha meg te nem fogsz tetszeni neki még akkor sem, legalább őj suli, új emberek, új szerelmek. Kitartás :)
2015. júl. 21. 23:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!😊
2015. júl. 22. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!