Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok egy olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jónás a Pap kérdése:

Szerelmes vagyok egy olyan lanyba akit meg nem is lattam. Miz csináljak?

Figyelt kérdés
Par hettel ezelott megismertem egy lányt Facebookon. Élőben nem láttuk meg egymást. Ő 25 km re lakik tőlem. Van barátja. Facen szoktunk minden a beszelni több órát. Küldtünk kepet egymásnak tobbet is szoval tudjuk hogyan nez ki a másik.szerelmes vagyok belé. O 3 nap múlva lesz 13.en meg tobb mint fél éve 14 vagyok. Mit csináljak? Valjak neki szerelmet? Az biztos nm lenne jo. Kétségbe vagyok esve. Akinek volt valaha ilyesmi az kérem írjon. Adjatok tanácsot hogy mit csináljak! (ja kert tolem félmeztelen képet azok ellenére h van barátja!! Nagyon szeretem őt. Ti mit tennetek?
2015. júl. 20. 17:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Egy 13 éves kiscsaj, manapság hetente váltja a pasikat... szomorú...

valld be neki hogy szereted, de semmi esetre se próbáld szétválasztani őket, ne csak a sajàt érzelmeiddel foglalkozz.

2015. júl. 20. 18:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt! De ha bevallanam neki akkor még sztem barátként se tudna ram gondolni... Nem akarom teljesen elvesziteni. Ha mást nem akkor max barát lesz.
2015. júl. 20. 20:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha bevallod neki, szinte biztos, hogy csak leégsz, jól kiröhög, és ennyi.
2015. júl. 20. 20:08
 4/4 A kérdező kommentje:
3# te mit csinálnál a helyemben? :o
2015. júl. 20. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!