Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok egy lányba...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy lányba mit mondjak neki? 17 /f

Figyelt kérdés
Egy sétáló utcán láttam meg először minden este szorolapokatt osztogat, nagyon bejőn nekem, többször elmentem mellette de nem tudom hogy szólitsam meg, és miről beszéjek vele??????? Segítség!!!!!

2015. júl. 17. 13:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem először is köszönj, majd kérdezd meg hogy nem kell e egy kis segítség a szórólap osztogatásban , után meg már könnyebb lesz beszélgetni . Tudod a nevét a korát kérdezd meg meg ilyenek :9
2015. júl. 17. 13:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja és sok sikert :)
2015. júl. 17. 13:11
 3/4 Noren1989 ***** válasza:

Szia...utána meg érdeklődj, öcsém, tudsz róla már vmit azon kívül, h h néz ki?

25/F

Ismerd meg, ha meg elküld, akkor ez van.

2015. júl. 17. 13:16
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer azt csináltam,így tök spontán,hogy oroszul szólítottam le,megkérdeztem az időt,majd úgy csinálok mint aki nem érti visszakérdezek,aztán mikor láttam,hogy szegény nagyon megilletődött,akkor mondtam neki,hogy nyugi csak ugrattalak. Erre elkezdett nevetni,alig bírta abbahagyni,aztán bemutatkoztam neki,megkérdeztem merre megy,elkísértem,és elkértem a számát:D easy.
2015. júl. 17. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!