Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy fiú és egy lány "bff"-e...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú és egy lány "bff"-ek, akkor a fiú szinte biztosan szerelmes a lányba?

Figyelt kérdés

2015. júl. 9. 22:15
 1/8 anonim ***** válasza:
nem
2015. júl. 9. 22:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Fordítva
2015. júl. 9. 22:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fiu a legjobb barátom, van barátnője, és én sem vagyok belé szerelmes. :D
2015. júl. 9. 22:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Idővel több lesz az egyik részen, ha még nincs.
2015. júl. 9. 22:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

4es nekem is igy volt.

Egyebkent ketoldalu a dolog. Valakik csak divatbol, valaki azert hogy jobban megismerje az illetot hogy kesobb kapcsolatban lehessen vele, valakinek meg szimplán csak kell egy ember az ellenkező nemből hogy megbeszélhesse vele a dolgait és nyilván mivel ellenkező nemű nagyobb segitseget tud nyujtani esetekben mintha megeggyező lenne.

Ezek a lehetségesek csak általában mindkét félről máshogy van. Ezért bomlik fel gyakran, szerintem.

Tisztelet a kivételnek, szerencsések!

2015. júl. 9. 23:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is igy voltam , fél év után rájöttem hogy őt szeretem
2015. júl. 9. 23:19
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, könyörgöm hagyjuk már ezeket a böffögéseket!

Miért kell minden szempontból amerikanizálódni?

Magyarul is ki lehet írni, hogy örök barátság!

Amúgy meg én is azt hittem, hogy örök barátság létezik!

Túróst!

Csak amíg mindkét fél ugyanúgy gondolja, addig a pillanatig...

Szerelem?

Mindig többet érez az egyik...

29/F

2015. júl. 9. 23:22
 8/8 anonim ***** válasza:
82%

A kérdésre válaszolva nem.

Bár meglehet hogy valamelyik fél többet fog érezni a másik iránt , persze ez sem garantált. Az hogy melyik fél az pedig egyénfüggő.

Személy szerint még nem voltam ilyen helyzetbe , de az egyik barátnőm igen. Kb a kapcsolatuk minden pontját ismertem elejitől a végéig, láthattam ahogy a barátnőm lelkileg kikészül, ott voltam amikor a fiú már köszönésre sem méltatta, majd kihúztam a barátnőmet a depressziójából, elértem hogy végre ne magát hibáztassa , lépjen végre túl rajta, szóval sok beszélgetésnek rengetek párna püfölésnek jó hangos zenének , kedvenc sorozatnak , esténkénti bringázásnak , levél és kép égetésnek , maci széttépésnek :) megvolt a hatása. Szóval ha az egyik fél beleszeret a másikba semmi sem garantálja hogy a másik is. Ha pedig te is így jártnál keresd fel a barátaid mert egyedül hosszabb ideig tart átvészelni, de minden elmúlik egyszer. :) Vagyis majdnem minden.:)

2015. júl. 10. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!