Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akibe nagyon szerelmes vagyok mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy lány akibe egy ideje nagyon szerelmes vagyok előszőr névtelenül írtam neki szerelmes verseket.Utána megtudta hogy én vagyok tetszettek neki a versek.Beszéltem is vele de másba szerelmes 4éve állítólag de nem valljabe neki a srác hogy szereti,meg persze azt mondta barátként tekint rám.De én olyan furán érzem magam mikor vele vagyok gyorsabban ver a szivem izgulok stb.Rosszul szoktam lenni miatta nagyon van amikor alig eszek.Mindig rá gondolok elaludni is alig birok.De vettem neki ajándékot is azt elfogatta.De csak barát vagyok :(2015. júl. 7. 09:37
2/5 anonim válasza:
Sajnos ebből nem nagyon van kiút, szerencsére nem hiteget és ígérget. Ha a helyzet nem változik.. az lenne a legjobb ha képes lennél továbblépni, mert hosszú távon ez kikészíthet.
3/5 anonim válasza:
Nálunk is van egy ilyen helyzet szóval ha a csaj mással akar lenni legyel azzal sokat aki tetszik a csalnak.
4/5 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok csak lányban. Hát ha barátok maradtok akkor nem veszíted el, gondolj erre. Nekem is milyen jó érzés amikor a fiúbarátom mesél a csajáról. Ilyenkor meg tudnák őrülni. Tudom mit érzel, és szörnyű, de ne emészd magad, vagy legalább próbáld meg, én is ezt csinálom.
5/5 A kérdező kommentje:
Most meg az derült ki hogy a legjobb barátomba szerelmes.De a barátomat nem érdekli ez a lány de akkor is rossz tudni
2015. aug. 3. 07:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!