Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha szerelmes belém...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha szerelmes belém a lány barátom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

1éve ismerem a lány barátomat volt már kapcsolat is de nem ment..mivel tulságosan féltékenyvólt mindenre..de legtöbbszőr a semmire..dehát megértem énis féltékeny voltam..dehát ez normális akit szeretünk azt nem akarjuk elveszíteni..nade végül nem ment és maradtunk barátok kb 8hónapig jól ment ez a barátság nade elmentek bulizni és tudjuk hogy részegen az ember a leg őszintébb és bevalotta hogy szerelmes belém..de én nem akarom eldobni ezt a barátságot 1 szerelemért..még ha nem jártunk volna és nemtudnám azt hogy menne vagy nem akkor még lehet de igy ha nem ment akkor ezutánsem fog szerintem..de már nem tud eltelni úgy egy nap hogy ne veszekednénk..kivel beszélek,találkozok ilyen számon kérés..és én nem az a fajta fiő vagyok aki szeret veszekedni..ezértis nem tudom mi tévő legyek..nagyon szeretem megbízok benne 100% ban és ő is bennem mindent tudunk egymásról..legjobb barátom de nemjó ez hogy minden nap veszekedünk..és nem akarom elveszíteni mert még egy ilyen barátot amilyen ő soha nem találnék ha tudtok kérlek pár tanácsot adjatok.Előre is köszönöm!

2015. júl. 8. 21:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Használj kotont!
2015. júl. 8. 21:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha az egyik fél többet akar, akkor csak idő kérdése, hogy a barátságnak vége legyen. Aztán vagy lesz helyette egy jó párkapcsolat, vagy elhidegülés.

Az még előfordulhat, hogy idővel az irántad érzett szerelme megszűnik, talál valaki mást és barátok maradtok, de addig is nehéz ügy.

2015. júl. 9. 13:34
 3/8 A kérdező kommentje:

Deggial

Hát azt akarja én vegyem el a szüzességét..mivel bennem bízik a legjobban és jah kotonnal akarja xdd

2015. júl. 9. 18:53
 4/8 A kérdező kommentje:
Na meg azt akarom akarom kérdezni hogy mikor jártunk..én nagyon akartam a sex et..de ő akkor nem de akkoris benne lett volna hogy nekem jó legyen..nade az már nem olyan és én nem mentem bele..hogy csaka zért feküdjön le velem hogy nekem jó legyen..nade most hogy barátok vagyunk de ő szerelmes..ő most akarja..és nem értem ezt tényleg akarja vagy csak ezzel akar magához kötni? vagy bizonyítani..megkérdeztem tőle de ő tagadja..aztmondta ő akarja és nem azért mert ezzel akar magához kötni hanem azért mert bennem bízik a legjobban..szerintetek?
2015. júl. 9. 18:58
 5/8 anonim ***** válasza:

Ezt igazán megteheted neki. A bizalom fontos dolog és legalább nem valaki olyannal történik meg, aki aztán pofára ejti.

És te nem attól félsz, hogy újra elkeztek járni? Amikor meg jártatok, miért nem fogadtad el tőle, hisz szívesen megadta volna neked, márpedid amikor egy nő így van vele, az azt jelenti, hogy szeret! Meg hát evés közben jön meg az étvágy.

2015. júl. 10. 08:09
 6/8 anonim válasza:
Szerintem ilyenkor mindenre alkalmas próbáld ki vele.xDDD
2015. júl. 15. 21:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem próbáld meg. A féltékenység nem akkora baj, és még jobb barátod lehet, ha összejössz vele.

Ha nem, akkor sosem lesz belőle semmi, barátság sem, mert ha többet akar, idő kérdése, hogy mikor felejtitek el egymást.

Jöjjetek össze újra, feküdj le vele mindenképp aztán lesz ami lesz!

2015. júl. 16. 00:42
 8/8 anonim válasza:

Mindenkinek jár a 2.-esély.

Add meg neki te is.Lehet hogy jobb lessz de azis lehet hogy nem.Nem tudod meg ha nem probálod.

2015. júl. 16. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!