Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok egy lányba...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy lányba de nem tudom hogyan valljam be neki?

Figyelt kérdés
Mind a ketten 14 évesek vagyunk,de nem tudom hogy valljam be neki,félek ha elmondom neki akkor meg fog utálni,vagy megromlik a barátságunk.

2015. júl. 2. 01:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Így: Szeretlek.

Maximum sírva fakad. :D

2015. júl. 2. 01:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Így: Beszélgessetek valamiről.Majd amikor nagyon benne vagytok egy témában kérdezd meg tőle hogy lenne-e a barátnőd.Mondd el neki hogy nagyon megkedvelted és hogy tetszik.

De ne nyomulj!Mert még a végén beijed.Lassan,fokozatosan adagold be neki a dolgot. :)

Ha véletlenül nemet mond akkor beszéld meg vele hogy te nem szeretnéd ha ez a barátságotok rovására menne és kérd meg "hogy bocsásson meg ,,hogy felhoztad a dolgot és maradjatok barátok és mindent csinálj úgy mintha misem történt volna. :)

2015. júl. 2. 02:07
 3/3 anonim válasza:
Nal ez bevallt: amikor kettem vagytok kezdj el beszelgetmi: figyelj komoly dologrol van szo. Ugy erzem nagyon kedvellek , es tobbet erzek baratsagnal. Nem tudom veled ez hogy van de en ezt erzem. Viszont nagyon jo baratok vagyunk es nem akarom ezt elrontani. Te erzel vamit vagy elfelejthetjuk ezt?
2015. aug. 9. 03:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!