Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy valljam be egy fiúnak,...

Hogy valljam be egy fiúnak, hogy szerelmes vagyok belé?

Figyelt kérdés
még soha nem volt barátom. A táborban össze ismerkedtem egy fiúval aki mindig rendes volt hozzám , megtanított ping-pongozni is pedig nagyon szerencsétlen vagyok... még a táborba rájöttem , hogy érzek iránta valamit. nem tudom , hogy pontosan mi tetszik benne ... Most pedig el akarom mondani neki , hogy bejön nekem , hogy kezdjek bele? Vagy mit mondjak neki? nagyon izgulok :/ Válaszokat előre is köszi ^.^
2014. máj. 14. 17:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Az ég megáldjon, sehogy! Hidd el nekem... Küldd a jeleket felé, de eszedbe ne jusson szó szerint konkrétan vallani neki!
2014. máj. 14. 17:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Az a legjobb, ha nem mondasz neki erről semmit. Csak elijesztenéd, és a vallomás után kerülne nagy ívben. Inkább várd meg hogy ő kezdeményezzen. Ha meg nem teszi hát felejtsd el.
2014. máj. 14. 17:49
 3/5 anonim válasza:
Szia! Szerintem kezdj el vele beszélgetni, ismerkedni, töltsetek több időt együtt és küldj neki jeleket, amiről leveheti, hogy mik a szándékaid. Esetleg mondhatod hogy szerinted helyes/jól néz ki ilyesmi, de szerintem ha face-2-face odaállsz elé és kijelented neki nem hiszem, hogy nagyon tetszene neki az ötlet, bár ez is egyén függő, mert aztán meg lehet hogy ő is így érez irántad és fél kezdeni. :) Ha neked tetszik ő akkor kezdeményezz te, ne várj arra, hogy majd "ő", mert akkor nem lesz belőle semmi . :) Sok sikert és kitartás!
2014. máj. 14. 17:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ ^.^ Utolsó válaszoló megfogadom egy pár tanácsod :)
2014. máj. 14. 18:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem meg várd ki. Ha bír téged, akkor egy idő után úgyse tudja majd kibírni, hogy nem vagy az övé, bármilyen félős is. Addig meg finoman mutasd, hogy tetszik neked. Flörtölj vele és nézd meg, hogyan reagál, ha belemegy a játékba, csak idő kérdése :) Amúgy tényleg nem fog soha többet kb. hozzád szólni, ha nem viszonozza az érzéseidet és így kitárulkozol neki.
2014. máj. 14. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!