Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fülik szerelmes lettem egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fülik szerelmes lettem egy lányba? Többi lent

Figyelt kérdés
Már 3 éve szeretem a lányt, egy suliba jártunk ott nemnagyon beszélgettünk inkább fbn. Bókoltam neki meg minden kedves dolog... Egy nap elutasít leráz és azt akarja h hagyjam békén. Nem értem miért ez már 1 éve volt de ugyanúgy szeretem még:) Mit tegyek szerintetek?

2015. júl. 23. 23:11
 1/4 anonim ***** válasza:
*Fülig Egyébként, kezet foghatunk barátom, hasonló cipőben járok én is,csak nálam az a gond hogy a csajnak van barátja... hát pech... nem tudok mit csinálni,ülök és kussolok
2015. júl. 23. 23:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy az ilyen lányok le se kakkantanak, hogyha pitizel nekik. Le kell őket nézni, mintha nem érdekelne téged. Akkor sokkal esélyesebb leszel.

Egyébként meg legyél menőbb, járj el kondiba, izmosodj, ilyenek. Sokkal kapósabb leszel.

Akár más csajok társaságával is növelheted az esélyeidet.

2015. júl. 23. 23:31
 3/4 A kérdező kommentje:
De a csaj állandóan bulizik errr arra jár én meg pont sz ellentétje vagyok.. Akkor volt még jó amikor kis pina volt de most 'menő' lett.
2015. júl. 24. 00:01
 4/4 Magoran ***** válasza:

Ha pont az "ellentéte" vagy, és nem szocializálódsz, jó hogy nem fogsz kelleni neki... A hozzáállásod, amelyre a "kis pina" kifejezés nyújt rálátást, pedig csak rosszabbítja a helyzetet.

Huh, hol kezdjük...

Légy ember, fejleszz magadnak egy személyiséget, amit megmutathatsz, illetve amivel megfoghatsz lányokat. A mondákkal ellentétben nem csak a lekezelés, az izomkötegek, illetve a pénz az ami kell ehhez. Azoktól pedig, akiknek ezek kellenek, nem fogsz túl sok jót kapni.

Emellé kezeld őket emberként, elvégre nem két lábon járó pinák és mellek...

És mielőtt megkérded, igen vannak ilyenek...

Ja, és ásd ki magad az önsajnálatból.

2015. júl. 24. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!