Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes még belém?
Van egy fiú akivel egy éve jártam kb.1 hónapot.(tudom hogy 1hónap nem sok jó volt vele de valamiért vége lett, de ez most mindegy.)Elég sok időbe telt mire túl lettem rajta,de nem rég találkoztam egy másik fiúval,és azóta már "elfelejtettem"őt.Tud róla hogy nekem tetszik az a másik fiú.
Néhány alkalommal elő fordult hogy ÚGY nézett rám.Beszélgettünk a barátainkal és úgy mosolygott rám.Mármint rám nézett amikor nem is én beszéltem és olyan furán,vagyis olyan szerelmesen.
Ezt 2-3szor vettem észre,de egyáltalán nem biztos hogy tényleg Úgy nézett rám.
Szerintetetek szerethet még?
Valakivel volt már ilyen hogy észre vette hoyg úgy nézett rá egy fiú és tényleg?
Egyszerű. Gyere össze valaki mással, ha sikerül pont azzal aki most tetszik de ne olyan legyen aki miatt kiröhög hanem tényleg egy erős ellenfél.
Ha akar azt fogja mutatni. Miután a tudtára adtad hogy van valakid intézd úgy hogy a "véletlen" folytán pár percre kettesbe maradjatok és akkor felhozza majd a témát, és ha akar akkor azt is megtudod.
Ha ez nem jön össze szerezd meg a fb-ok jelszavát és nézd meg az üzeneteit.
De ne hagyd hogy játsszon veled. Ha nem küzd elég erősen a pasas simán lépj le a másikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!