Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Most ő is szerelmes belém vagy csak képzelődöm?
Figyelt kérdés
Van valaki aki tetszik nekem.Csak az a baj h a legjobb barátnőm pasija.De úgy érzem hogy én is tetszem neki.Úgy hív hogy Réka Bébi.Utánnam iszik de a barátnője után nem.Most voltunk moziba a tesómmal,ők is ott voltak.Egész végig engem nézett.Amikor elmentem sétálni a barátommal ő oda jött hozzánk.
13/l(a korom miatt ne szóljatok le!pls.)
2015. júl. 20. 10:49
2/8 A kérdező kommentje:
Tessék?
2015. júl. 20. 10:53
3/8 anonim válasza:
XD csak hülyülök.
Am írtad ,hogy "Réka bébi"-nek szólít.
Am válaszom:
Sztem csak játszik veled
1-es voltam
4/8 A kérdező kommentje:
Néha én is úgy érzem.
2015. júl. 20. 11:28
5/8 anonim válasza:
Vagy csak arról álmodozik, hogy hármasban toljátok...
6/8 A kérdező kommentje:
erre nagyon kicsi az esély:)
2015. júl. 21. 22:00
7/8 anonim válasza:
nekem volt olyan kapcsolatom ahol csak játszott velem a srac..hagyd a francba szerintem! a baratság amugy is fontosabb :))
8/8 anonim válasza:
egyértelmű... játszik..! neki jó ami van de ezek szerint te is jó lennél! ha össze is jönnél vele akkor adok pár napot vagy hetet max..! téged is ugyan igy átbassszna! számodra más lesz az igazi nem az aki játéknak használ! a barátnődet ápolgathatod még ez a pasi miatt de magadat ne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!