Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan mondjam el, mit érzek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el, mit érzek?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki az egyik legjobb barátom az utóbbi időben, de régebb is éreztem iránta valamit, most úgy látom, ő is akarna, csak mikor alkalmam lenne elmondani mindig áttérünk más témára, mert nem tudom mit mondjak és a csendet megszakítjuk ezzel. Mit lehet ilyenkor mondani? Az a szöveg, hogy többet érzek barátságnál olyan gáz. Tudnátok írni nekem valami ehhez hasonlót?

2015. júl. 26. 22:42
 1/5 anonim ***** válasza:

A szerelem maga gázos dolog :D

Nem lehet rajta szépíteni.Ha nem pont így szeretnél fogalmazni mert ez olyan közhelyesnek tűnik.Kérdezd azt meg tőle hogy ő neki mi lenne arról a véleménye ha több is lenne köztetek szimpla barátságnál. :D

De csak óvatosan könnyen a barátság rovására mehet!!!

Ha mindketten többet éreztek akkor valóban lehet belőle több is.De ha csak az egyik fél mint ahogy az én esetemben is volt hogy én többet éreztem ő nem és el kezdtem "hajtani érte" amiből az sült ki hogy le feküdtünk egymással párszor én nagyon szenvedtem miatta hogy testileg velem van lelkileg meg nem és nagyon rossz lett a vége.Ma már nem is beszélünk inkább az utcán is el kerüljük egymást messziről ha össze futunk valahol.Viszont ma már van egy boldog kapcsolatom ami eleve kapcsolattal és szerelemmel indult és nem barátsággal én esetemben a barátságból szerelem nem jött össze.Ezért meg is fogadtam soha nem is próbálkozok vele többet az életben.

2015. júl. 26. 22:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Én magam lány vagyok!azt mondom ez attól is függ mióta ismeritek már egymást! mennyire közel álltok már egymástól! ne kertelj! mikor tényleg ketten vagytok akkor szépen lassan próbáld meg neki elmondan! hogy figyelj tetszel nekem! már egy ideje! nem tudom mit gondolsz erről! de már jobbnak láttam elmondani! mert már több ideje érzek irántad valamit! de többet mint egy fellángolás xdd lehet bénán hangzik! de én valami ilyesmire gondoltam :D
2015. júl. 26. 23:01
 3/5 anonim ***** válasza:
54%

Képzeld, van egy lány... Egy ideje beszélgetni kezdtünk és egyre jobb kapcsolat alakult ki köztünk. Korábban is tetszett, de mostanra ért oda a kapcsolat, hogy talán Ő is érez valami többet irántam barátságnál. Legalábbis nagyon remélem. Elhatároztam, hogy elmondom neki és kikérem erről az egészről a véleményét. Szóval... mi a véleményed?:)

Remélem, összejön. 15L

2015. júl. 26. 23:06
 4/5 anonim ***** válasza:
3-as ez nagyon cuki <3 ><
2015. júl. 27. 01:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne kertelj, legyél határozott, de ne ijesztően határozott és ne túl rámenős. Biztos hogy értékelni fogja az őszinteséged. :) Még akkor is ha nem viszonozná, de nagyon remélem, sok sikert nektek!!:)
2015. júl. 28. 01:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!