Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el, mit érzek?
A szerelem maga gázos dolog :D
Nem lehet rajta szépíteni.Ha nem pont így szeretnél fogalmazni mert ez olyan közhelyesnek tűnik.Kérdezd azt meg tőle hogy ő neki mi lenne arról a véleménye ha több is lenne köztetek szimpla barátságnál. :D
De csak óvatosan könnyen a barátság rovására mehet!!!
Ha mindketten többet éreztek akkor valóban lehet belőle több is.De ha csak az egyik fél mint ahogy az én esetemben is volt hogy én többet éreztem ő nem és el kezdtem "hajtani érte" amiből az sült ki hogy le feküdtünk egymással párszor én nagyon szenvedtem miatta hogy testileg velem van lelkileg meg nem és nagyon rossz lett a vége.Ma már nem is beszélünk inkább az utcán is el kerüljük egymást messziről ha össze futunk valahol.Viszont ma már van egy boldog kapcsolatom ami eleve kapcsolattal és szerelemmel indult és nem barátsággal én esetemben a barátságból szerelem nem jött össze.Ezért meg is fogadtam soha nem is próbálkozok vele többet az életben.
Képzeld, van egy lány... Egy ideje beszélgetni kezdtünk és egyre jobb kapcsolat alakult ki köztünk. Korábban is tetszett, de mostanra ért oda a kapcsolat, hogy talán Ő is érez valami többet irántam barátságnál. Legalábbis nagyon remélem. Elhatároztam, hogy elmondom neki és kikérem erről az egészről a véleményét. Szóval... mi a véleményed?:)
Remélem, összejön. 15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!