Sneffy kérdése:
Hogy mondjam el neki h tobbet erzek mint baratsag?
Figyelt kérdés
Van egy fiu aki nagyon tetszik ra vettem magam h elmondom neki hogy szeretem hogy vezesem ra? Hogy mondjam el neki?2015. ápr. 7. 10:51
1/2 anonim válasza:
Szerintem nyíltan mondd el neki. Engem pl. szinte lehetetlen lenne "rávezetni" ilyen jellegű dolgokra, soha nem venném észre, így ha biztosra akarsz menni ne kertelj túl sokat.
2/2 anonim válasza:
xd jol rávehetted magad ha mèg ezen gondolkodsz na de segítek pl talàlkoztok ès te megmondod egy padon ülve beszèlgetès közben hogy figyel Bèla èn többet szeretnèk mint barátság ha biztosra akarsz menni smárold is le nem èrtem mit kell ennyit problèmázni ilyeneken mit veszthetsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!