Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan mondjam meg neki, hogy...

Hogyan mondjam meg neki, hogy mast nem akarok mint baratsag?

Figyelt kérdés

Tehat van ez a srac a suliban es nagyon rendes , de mast nem tudnek elkebzelni mint baratsag ! ( nem azert mert olyanok kellenek akik bunkok es szarnak ram , csak egyszeruen nincs meg az a szikra es mar egy ideje baratok vagyunk szoval nemhiszem, hogy valaha meg is lesz! + most leptem ki egy masfel eve kapcsolatbol es o pont ugy jott a kepbe mint egy jo barat)

Tehat en mar mondtam neki ezt, hogy mast nem akarok mint baratsag ! O eleg jol fogadta es modta, hogy rendben semmi baj neki az is jo.. De azota mar eltelt egy honap es mintha azt hinne , hogy csak ido kellett volna nekem es megint probalkozik! Multkor talallkoztunk neki is ott volt egy ket haverja meg az en baratnoim is es mikor elindultam haza futnom kellett a buszhoz mert pont jott, erre o "megcsokolnalak de szerintem meg nincs itt az ido" erre tenyleg nemtudtam mit mondani mert rohanom kellett a buszhoz! Azota nem hoztam fel mert mar nemtudom mit mondjak neki , hogy tenyleg megertse azt, hogy o egy jo baratom lett es nem szeretnek tolle mast!

Szoval hogyan kene ezt a temat megint felhoznom ugy ,hogy ne is bantsam meg? Es mit gondoltok miert nem ertette meg elsonek mikor mondtam neki ezt?

Elore is koszi

2014. márc. 28. 23:19
 1/4 anonim ***** válasza:
"Figyelj Feri! Szerintem ne erőltessük ezt."
2014. márc. 28. 23:19
 2/4 anonim válasza:
Mondjad neki, te nem vagy Brad Pitt, mivel én ribizligizi vagyok és full felszínes, így nincs meg a szikra, mivel nem vagy J. Bieber, így hagyjuk az egészet, ásd el magadat.
2014. márc. 28. 23:52
 3/4 anonim ***** válasza:
sosem fog rád barátként nézni
 4/4 anonim ***** válasza:

Nézdd xy!Az a harci helyzet, hogy közted és köztem mást nem tudnék elképzelni mint barátság ! egyszerűen nincs meg az a szikra és mar egy ideje barátok vagyunk szóval nem hiszem, hogy valaha meg is lesz a jövőben pedig kérlek kímélj meg a kellemetlen és kompromittáló beszólásaidtól a barátaink előtt...remélem elég egyértelműen és világos tudtam kifejezni a gondolataim és érzéseim irányodba ezzel a beszélgetéssel! Kérlek értsd meg és ne rontsd tovább a helyzeteden!

Ilyen egyszerű :-D

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!