Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy lány, aki iránt...

Van egy lány, aki iránt többet érzek, mint barátság, hogy mondjam el?

Figyelt kérdés

1 éve elég jó barátok vagyunk, és tetszik, 1 hónapja jöttem rá kb.

Hogyan közelítsem meg ?

Elmondjam, hogy miért tetszik, hosszan, majd kérdezzem meg, vagy egyszerűen kérdezzem meg, minden 'bevezetés' nélkül.

HELP! Köszönöm szépen, és 'más verziót' is szívesen látok.

17/F

2014. jún. 12. 13:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Ugyan ez a cipő barátom.

Személy szerint elhívtam egy hosszú kirándulásra majd a kirándulás végén nem kerteltem, mindent elmondtam neki. Az én helyzetem különleges volt ugyanis ez a lány rángatott ki engem egy nagyon mély érzelmi és életviteli válságból és egyikünk sem számított rá hogy ez így fog alakulni.

Mielőtt elváltunk volna, töredelmesen bevallottam neki hogy mit érzek és miért, majd elbúcsúztunk. Egy hétvége bőven elég ahhoz hogy feldolgozza az eseményeket meg te is lecsillapodj egy kicsit.

Ha legközelebb találkoztok, akkor már meg tudjátok hányni-vetni a dolgokat.

Legalábbis nálam így történt.

23/f

2014. jún. 12. 13:43
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, én azt tervezem, most valamikor nyár elején elhívom sétálni, vagy valahova, és elmondom.

Az én helyzetem is érdekes, mert nagyjából ugyanakkor halt meg valakink.

Az ő dédimamája, és kb. nekem akkor az édesapukám.

Mindent elmondunk egymásnak, de annyira megkedveltem, hogy az több, mint barátság.

Szóval, elhívom sétálni, és legközelebb, mikor beszélünk telefonon, vagy bárhol, már tudunk gondolkodni, épp ésszel. Remélem...

2014. jún. 12. 13:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Inkább élőszóban, úgy sokkal több mindent meg lehet beszélni és nem lesz az "ismeretlenség védő álarca" senkin úgy mint telefonon vagy fészbúkon.

Mert a telefont ki lehet nyomni, a fészbúkot be lehet zárni stb. jobb ezt személyesen megbeszélni...

(előző voltam.)

2014. jún. 12. 14:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2014. jún. 14. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!