Szerintetek, ha egy lány nem ellenkezett, mikor megcsókoltam és azt is hagyta, hogy ölelgessem és megfogjam a fenekét, akkor benne lenne vajon az barátság extrákkal dolgoban is?
Figyelt kérdés
Úgy szeretnék egy jó fej, vonzó lány szexbarátnak. Szerintem ő jó lenne erre. Sokat csalódtam a lányokban, már nem hiszek a kapcsolatosdiban, de a szex az olyan lánnyal, akit kedvelek biztos jó lehet.2014. jún. 9. 23:10
1/8 anonim válasza:
ne haragudj, de te egy fa*z vagy! hogy lehet ilyet feltételezni? kiégtem...
2/8 anonim válasza:
Mondd csak ezt így meg a szemébe, hidd el hogy utána mehetsz a levesbe!
4/8 A kérdező kommentje:
Ne csináljatok már úgy, mintha valami halálos bűnről lenne szó, úristen itt mindenki vallásos vagy mi a f-sz van?:D
2014. jún. 9. 23:26
5/8 anonim válasza:
Kérdezd meg a lányt és megtudod, ha nem tetszenek a válaszok NE KÉRDEZD!-_-
6/8 anonim válasza:
Minek teszed fel a kérdést, ha azt várod csak, hogy mindenki úgy válaszol, ahogy te elképzeled? Nyithatsz egy saját oldalt wordben, oda beírhatod a kérdéseket és ízlés szerint a válaszokat is.
7/8 anonim válasza:
Kérdezd meg! Lehet, hogy egyezik az érdeklődési körötök!:D
8/8 anonim válasza:
szerintem kérdezd meg bátran de tapintatosan! ne ronts neki úgy a kérdéssel mint tót az anyjának. próbáld meg valahogy felvezetni. mondd el hogy kedveled s szívesen adóznál vele együtt a testi örömöknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!