Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ilyen helyzetben? (többi lent)
Sziasztok!
Igazából egy döntést nem tudok meghozni, amely ezzel a témával szorosan kapcsolatban áll, és gondoltam esetleg ti segíteni tudnátok, mi volna a helyes megoldás Számomra.
A helyzet az, hogy van egy lány, aki nagyon jól illene hozzám, szeretem, és ezt ő is viszonozza, csak eddig nem voltam kész egy párkapcsolatra vele. Ez egésznek a bonyodalma az, hogy egy jó barátom, aki fontos Számomra, beleszeretett, és rá is hajtott, és mélyen tudom, hogy nem fog neki összejönni, mert ismerem eléggé a lányt (nagyon jó barátom- a lány), és egyszerűen nem tudom, hogy engedjem el, és nézzem végig, hogy vajon a barátomnak sikerül-e, vagy nem és utána ő is, meg én is szenved, vagy menjek oda a lányhoz, és szerezzem meg, ami ugye egyben a barátságunk végét is jelentené szerintem....
Ti mit tennétek?
Előre is köszönök minden segítőkész, átgondolt, megfontolandó választ! :)
Ha te nem lépsz, ha neked nem kell, akkor majd már lecsap rá. Ez az élet rendje!
És hidd el, akármilyen jól ismered a lányt, eljön az a pont, hogy másnak be fogja adni a derekát, mert több esze van nálad és nem akar egyedül maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!