Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tudnék tenni ebben a reménytelen helyzetben? (lent)
szinte halálosan Szerelmes vagyok az egyik legjobb lány barátomba a napjaim fele azzal telik higy rá gondolok, de erről ő nem tud és szerintem nem is fogom neki elmondani soha mert tudom hogy ő nem igy érez irántam es így legalább a barátságunk megmarad... De közben en meg itt szenvedek magamban hogy soha nem lehetek az övé :/
-(Onnan tudom hogy nem szerelmes belém mert mindent elmond nekem, és most is éppen egy pasit próbál elcsábítani es itt áradozik nekem róla..meg tanácsokat kér tőlem hogy miket mondjon neki meg hogy hovan menjenek el majd randizni) gondolhatjátok hogy mit érzek ilyenkor... :(((
De amúgy tényleg nagyon joba vagyok vele, szoktunk közös programokat is csinálni meg együtt nevetgélni, beszélgetni stb...szerintem tényleg ő az egyik legjobb barátom.
Szerintetek ha elmondanám neki hogy szerelmes vagyok bele akkor tonkremehet a barátságunk ??? és lehetne nala valamennyi esélyem?
Hu ez nehéz eset.
Mindenesetre én a helyedben elmondanám neki hisz fő az őszinteség ha már ilyen jó barátok vagytok de másrészt akkor lehet hogy ő érezné rosszul magát mikor a másik fiúról beszél mert nem akar megbántani téged.
De mindig jobb később mint soha és szerintem egyszer úgyis elkel mondanod neki vagy megtudja valakitől és akkor már jobb lenne ha tőled tudná meg, szóval hajrá egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!