Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben? Nagyon reménytelen vagyok
volt egy több mint 2 éves kapcsolatom, életem első nagy szerelme sok balhéval és az exem többször is félre lépett a végén is ő szakított mert én nemvoltam képes rá :( már eltelt több mint 1 év. A mostani párommal januárban leszünk 1 éve együtt. Igen, nem telt el túl sok idő a 2 kapcsolat között. sajnos úgyérzem hogy még mindig exemhez húz a szívem és hogy menthetetlen az egész :( a mai napig majd kiugrik a szívem ha látok róla egy képet vagy látom az utcán, sokszor álmodok vele, próbáltam elnyomni ezeket az érzéseket de nem megy. És félek felborítani a mostani kapcsolatomat mert nem akarom hogy a másiknak szar legyen és fájjon... igaz lehet így ártok neki többet. őt is szeretem csak valószínűleg nem ugyan olyan szerelemmel, inkább szeretet :( az exemnek nincs párja dúskál a lányok között és sztem esze ágában sincs megint lekötni magát egy kapcsolatban, főleg nem velem. Nagyon megvisel ez az egész helyzet.. és az is hogy a mostani kapcsolatom miattam megy tönkre.
Már nem is tudom hányszor fordult meg a fejemben hogy felhívom exem vagy elmegyek és a szemébe mondom hogy szeretem de nem változtatna semmin sem. Mindig is úgy éreztem h mellette vagyok boldog.. még ha ennyire rossz ember is... a mai napig képes lennék felrúgni érte mindent pedig a családom sem szerette de még ezt is vállalnám és kiállnék mellette :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!