Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tehetek ebben a helyzetben...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek ebben a helyzetben? Nehéz eset a barátnőm

Figyelt kérdés

lényeg, hogy kb egy hónapja jöttünk össze, előtte már ismertük egymást, sokszor előjön nála esténként az, hogy nem érez irántam semmit és ez a beszélgetéseinkben is meglátszik (chaten).

Igyekszik ez ellen tenni, és türelmes vagyok, ezt meg is becsüli, de lassan már fogy a türelmem.. és úgy érzem, hogy érzelmileg nem fogom bírni.. Amikor ez az érzése van, akkor nem igazán eseménydús a beszélgetésünk, a témákat én hozom fel általában... Elköszönés is olyan chaten, hogy ír egy szmájlit' és hogy jóéjszakát.. tök lapos elköszönés, ahhoz képest, hogy én sokkal inkább kapcsolatunkhoz illően köszönök el.. a kettő közt akkora a különbség mint egy Porsche és egy evező lapát közt...

Amikor együtt vagyunk, nincsenek ilyen gondjaink, vagy lehet pont nem akkor vagyunk együtt.. nemtudom sajnos..

Volt már valakinek hasonló? Hogy oldottátok meg?

Köszönöm a válaszokat!!! :)

2015. jún. 18. 23:43
 1/5 anonim ***** válasza:
most ezt nem bunkón gondolom.csak a barátnőd most esténként most azt írja neked hogy nem érez irántad semmit? de mégis szeret?!
2015. jún. 19. 00:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Voltam úgy, hogy már konkrétan kezdtem megunni a barátomat és fb-n én is így voltam vele, utána találkoztunk megint imádtam.. Egy idő után már a találkozások sem érdekeltek igazán. Végül 2 hónap szenvedés után szakítottunk.

Nem mondom, hogy ez vár rátok is, de lehet egy szünet nem ártana és rájön, hogy kellesz neki, vagy sem. Bár hallhatod sok helyen, hogy a szünet nem jó ötlet, de én úgy gondolom, ha mi anno ezt megtesszük, nem lett volna annyi szenvedés, talán nem ölt volna ki mindent belőlem ez a dolog és lehet, hogy együtt maradtunk volna. Viszont, ha már valaki így érez, az se biztos, hogy van visszaút.

2015. jún. 19. 12:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Figyelj az is lehet,hogy még nem tudja eldönteni ,hogy mit érez.. 1 hónap az még nem olyan sok idő. Szóval lehet még mindig időre van szüksége,mondd meg neki hogy gondolkozzon el ezen az egészen,hogy egyáltalán mit akar v érez..
2015. jún. 19. 17:58
 4/5 anonim válasza:
Eleinte nekem is voltak ilyen gondolataim. Ilyenkor mindig az ex-barátomra gondoltam de néha csak szimplán más fiúkra. Kicsit úgy éreztem túl hamar vágtam bele. Ez persze eltartott pár hétig, néha elmúlt és később megint visszajött, szintén ennyi időre. Nem mutattam ki, rendesen elköszöntem, de ő érezte, hogy vmi nem oké. Aztán nem tudom mi változott, de mostanában már egyáltalán nem jön elő. Nem hiányzik minden percben amikor nincs velem, de elég időt vagyunk együtt és egy így jó. Nagyon szeretem és már majdnem egy éve együtt vagyunk. Szerintem most nagyon szuper a kapcsolatunk és nem is akarnék mást. Persze az megint más ha minden este előjön... Nem tudom. Próbálj kedveskedni neki, felejthetetlen élményeket szervezni. Menjetek állatkertbe, strandra stb. Itt a nyár, használjátok ki! Egy ilyen nap után nem hiszem, hogy kételkedni fog. Ha ez sokáig nem változik, akkor viszont érdemes elgondolkozni, hogy tényleg nem te kellesz neki.
2015. jún. 20. 11:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Najó xDD bocs hogy még válaszolok de 10 perce fetrengek a nevetéstől. Evezőlapát meg Posche? Komolyan? Azt sem tudod miről beszélsz szóval légyszi ejtsd az ilyen összehasonlításaidat...Posche is lehet sz.r,evezőlapát meg lehet olyan jó hogy fél életedet odaadnád érte :DD

Amúgy meg remélem megoldódott.

Egy evezős ;)

2017. dec. 8. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!