Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Van egy fiú. 3 éve ismerem őt és azóta szerelmes vagyok belé de mivel majdnem 2 évig volt barátnője nem mondtam ezt el neki hanem probáltam elfelejteni persze sikertelenül... A fiúnak tudom hogy bejövök nagyon is de fura néha. Sokszor nem is keres nem ír vissza. A megnyugtató hogy a legjobb haverjaival is ezt teszi néha. Nagyon szeretem őt de kétségbe vagyok esve. Mit tegyek ilyenkor? Randizni nem igen tudok vele mert az érettségire készül jelenleg. Elég komoly is mert esti tagozaton tanul és idősebb is nálam. Én 18 vagyok ő 22. Ötletek hogy ilyen helyzetben mit érdemes tenni? Van esély rá hogy lesz köztünk valami? Jóba van a tesoimmal is meg a barátaimmal is és tudom hogy nagyon kedvel és tetszek is neki.2015. máj. 22. 15:15
1/2 anonim válasza:
Ha tudod, hogy tetszek neki, akkor miért nem vallod be neki te is az érzéseidet?! :D
2/2 A kérdező kommentje:
Mert tudom rola hogy ő csak akkor jár valakivel ha szerelmes. És miv majdnem egy évig nem beszéltünk és kb. 2 hónapja szakított azzal a barátnőjével akivel majdnem 2 évig jártak nem hinném h a legalkalmasabb bevallanom neki meg a legjobb haverja is azt mondta még ne mondjam el neki mert ugysincs kész most egy komoly kapcsolatra. Jelenleg annyit akarok elérni hogy néha néha kettesben találkozgassak vele és érdekeljem picit.
2015. máj. 22. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!