Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnek ebben a helyzetben?
Sziasztok, van egy srac akit netrol 5 honapja ismerek kb sokat beszeltunk, es viszonylag sokat tudunk egymasrol. Kb olyan 2 honapja talalkoztunk de korantsem egyszeru a helyzet. En pesti vagyok o nyiregyhazan lakik es itt van a fosulija es koleszos, viszont minden hetvegen hazautazik, raadasul eleg elfoglalt. Ezert inkabb baratinak alltam neki a talihoz, de a talin celzott ra mintha randi lenne es ereztem vhogy h tetszem neki. Nagyon jol kijottunk az elso perctol barmirol jol elbeszeltunk nevettunk, esa talalkozonk utan is irta h nagyon jol erezte magat szimpatikus vagyok es talalkozhatnank meg.. aztan nem kerult sor az ujabbra mert lemondta h nagyon elfoglalt sok a tennivaloja. En elfogadtam magamban ezt es kb volt egy hosszu ido h nem beszeltunk. Az utobbi idoben elkezdett irni es neha olyanokat ir mintha fontos lennek szamara mint lany vmikor meg haveriasan ir de igazabol barmirol merek neki meselni . Nem volt meg kapvsolatom es beszeltunk es kiderult h neki sem es h tok onbizalom hianyos, meg h nem mer kezdemenyezni mert fel egy kapcsolattol h nem csinalja jol v vmi.. en tokre meglepodtem. Am tobb lany baratja /haverja van mint fiu. Es van par jo lany baratja veluk mindig rak ki kepet es az utobbi idoben ezekre a lanyokra feltekeny lettem..mert amikor ezt a kapcsoatos dolgot beszeltuk tudatosult bennem h nekem o nagyon tetszik. Sok sraccal talalkoztam de senkivel se ereztem magam olyan jol mint vele.. es nagyon birom. Tudom.ha nagyon bejonnek minel hamarabb talalkozni akarna ugyanakkor irta ezt a felek dolgot meg felenk.. es olyan hulyen erzem magam mert irta most is h akar talalkozni csak nem tudja mrgoldani.. en azota taliztam 1-2 sraccal de nem birom ot kiverni a fejembol.. nem tudom h johetnek ra h esetleg erezne tobbet mint barat? Irjam meg h volt egy randim es varjam.meg h reagal? Bevallani neg nem.merem meg milyen gaz h fbkon leirom h am tetszel.
Egyaltalan van ertelme ha amis itt koleszos es messze lakik? Teljesen tanacstalan vagyok es ugy erzem h megorulok nem akar latni? De akkor miert ir szinte minden nap? Mar tobbszor sirtam emiatt mert annyira tabacstalan vagyok
18L o 20 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!