Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek teljesen hangulatr...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek teljesen hangulatromboló, ha a fiú megkérdezi a lányt, hogy megcsókolhatja-e? Mit tennétek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Azt mondanátok, hogy igen (tegyük fel, hogy akarjátok), vagy a kérdés elvenné a kedveteket?

2015. jún. 24. 01:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen, nekem az.

Érezni kell a pillanatot.

Szerencsére még soha senki nem kérdezte meg, csak eltalálták :)

2015. jún. 24. 02:03
 2/6 anonim válasza:
Tőlem megkérdezte a barátom az első csóknál :D Hangulatromboló volt, mert pont eltalálta a pillanatot amúgy, csak hát a kérdés.... :/
2015. jún. 24. 04:19
 3/6 anonim válasza:
tőlem sem kérdezték meg soha csak óvazosan közeledtek es amikor lattak h nem ellenkeznék megcsokoltak
2015. jún. 24. 10:32
 4/6 anonim válasza:

Tőlem egyik mindkét barátom megkérdezte és bár tetszettek abban a pillanatban le tudtam volna őket fejezni. Hogy lehet ilyen baromsággal elrontani egy amúgy gyönyörű első csókos pillanatot? wahhh Ráadásul nekem a második barátom előtte 2 hónapot nyúzott azzal hogy "van egy lány aki tetszik neki de nem tudja hogy mondja meg neki" mintha nem tudtam volna hogy én vagyok. Hogy a viharba lehet valaki ilyen szerencsétlen?:DD Ja amúgy mindkettővel énszakítottam mert a való életben is ugyanúgy szerencsétlenkedtek.

All in all, IGEN. Hangulatromboló.

puszi pacsi

16/L

2015. jún. 25. 09:50
 5/6 anonim válasza:
utolsó vagyok, bocsi az első mondatomnak egyik-kel nem sok értelme van, eddiget akartam írniXDDD
2015. jún. 25. 09:51
 6/6 anonim válasza:

Ja, hangulatrombolo, meg szerintem csak az onbizalomhianyosak es a papucsok csinalnak igy.

Ha van ver a tokodben, akkor a kello pillanatban odahajolsz megfogod es megcsokolod. Nehogy mar mindent a nok iranyitsanak es szabjanak meg. ;)

2015. aug. 19. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!