Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most mi van? Bővebben lent.

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi van? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel már régóta szemezek a suliban és év végére már mindig hatalmas mosollyal köszönt nekem, erre barátnőim biztatására bejelöltem facebookon és hamar vissza is igazolt. Ráírni nem írtam, mert gondoltam én már tettem eleget most jöjjön ő ha tetszem neki akkor írjon. Ez viszont nem történt meg és amikor az utcán az út másik oldalán jött akkor távolról nézett de amikor közelebb jött akkor elfordult és direkt a másik irányba figyelt. Őszinte véleményeket várok, mert már nem tudom mit higgyek :D
2015. júl. 3. 22:12
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha a családjával vagy valami ismerősével volt, akkor lehet azért nem köszönt, mert valamiért nem szereti ha ismerősök előtt köszön neked :D

De vannak ilyenek, hallottam már mindenfélét, hogy az emberek a városba elkerülik direkt a tanáraikat, osztálytársaikat stb. :D

Szerintem írj rá, aztán hozd fel a témát egy idő után hogy hogy-hogy nem köszönt :D

2015. júl. 3. 22:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem, egyedül volt én pedig éppen a barátnőmmel ültem a padon, viszont ő az út másik oldalán jött és ilyen távolságokból nem szoktunk köszönni csak ha pont elmegyünk egymás mellett xd. Egyszerűen a pirosnál megállt és az ellenkező irányba figyelte a semmit :D
2015. júl. 3. 22:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor lehet nem akarta, hogy a barátnőd is megtudja hogy tetszetek egymásnak :D Én nem tudom, én se tudok semmi logikusat felhozni erre, de szerintem valami ilyesmi oka lehet :D Szerintem mindenképp írj rá, és előbb-utóbb kérdezd meg :D
2015. júl. 3. 22:27
 4/6 anonim válasza:
Velem is volt ilyesmi sztori, tudtam, hogy tetszek neki és én is tettem egy lépést de nem jelzett vissza. Végül mégiscsak lett valami köztünk és még mindig együtt vagyunk, nem tudom pontosan elmondani, hogy jöttünk össze, csak fonódtak a szálak.:D Szóval szerintem egy próbát megér ;) bár nem tudom mennyi idős vagy...
2015. júl. 3. 22:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Lehet majd ráírok, csak még erőt gyűjtök hozzá :D amúgy 16 vagyok ő pedig 17. Engem a legutóbbi viselkedése zavart össze, jelentheti azt, hogy nem akar semmit csak eddig szórakozott vagy ilyesmi :D?
2015. júl. 3. 22:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy felenk. Pont igy vagyok egy sraccal. Probald meg mindenkeppen :)
2015. júl. 4. 09:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!