Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene csinálnom a pasival?
Figyelt kérdés
Van egy srác az osztályba aki nagyon tetszik és szoktam is vele beszélgetni meg már szemeztünk is egymással, de az egyik barátnőmnek is tetszik egy másiknak pedig az exe mert vasárnap szakítottak. Viszont ő reggel úgy fogadott hogy szabad ez a bizonyos ember. Mit kellene tennem mert nem merem elmondani a fiúnak...?nov. 19. 19:51
1/11 anonim válasza:
Majd a pasi választ. Kitalálja kire fog nyomulni elhiheted.
2/11 anonim válasza:
Én nem értem ezt. Kinek az exe? Mit kéne elmondani?
3/11 anonim válasza:
Nem kell neki elmondani, hogy tetszik neked. Beszélgessetek minél többet, aztán majd alakul valami, ha ő is úgy szeretné.
4/11 anonim válasza:
1 es tapasztalatból tudom hogy ha itt osztály van akkor ez gimi és nem a fiú még félénk abban a korban nagy eséllyel. tehát a lány léphet először, csak ne zúdítsa rá
5/11 anonim válasza:
Volt már barátnője, úgyhogy gondolom megpróbálja majd nálad is, ha akar valamit.
6/11 anonim válasza:
Szedd össze a bátorságod, kezdeményezz! A srác nem gondolatolvasó! Ma már nem elitélendő a női kezdeményezés!
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos tippeket!
nov. 20. 17:47
8/11 anonim válasza:
szerintem kicsiben kezd, nem kell túlagyalni.
-1 vicc..
-elkéred a tollát és mosolyogva visszaadod
-mutatsz neki videót
ilyesmik
10/11 anonim válasza:
Mennyire volt komoly az a kapcsolat? Mármint azért ha a barátnőd akkor érted na nem illik annyira. De persze ha nagyjából csak randizgattak akkor nem para de ha évekig együtt voltak akkor gondold át azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!