Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene csinálnom szerintetek? Sztori:⬇️⬇️
Tavaly óta járok egy osztályba egy lánnyal, már akkor is tetszett de volt valakije, idén szintén tetszik nagyon sőt már mondhatni szerelmes vagyok nem birok nem rà gondolni.
Viszont van megint valakije akivel alig találkozik.
A gond az hogy flörtöl velem minden egyes nap, én is vele de szerintem ő csak poénnak gondolja az egészet.
Mit kellene csinálnom szerintetek?
Vagy semmi esély nincs hogy komolyabb legyen, tudom el kéne neki mondanom de félek igy hogy van valakije és ez az utolsó év a suliból
Köszi az eddigi válaszokat, elég tanàcstalan vagyok és rosszul is érzem magam, bàr szokott manifesztàlni igaz nem hiszek benne de amióta elmondta azóta csak rà gondolok, lehet csinàlta velem is?
Amúgy 1. Vàlaszoló igazad van részben de szerintem nem flörtölne mással mert itt lennék a közelébe mindig.
3. Válaszoló nem tudom honnan veszed hogy 99 be születtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!