Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek a facebook likokba...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a facebook likokban megmutatkozik a szerelem?

Figyelt kérdés

Marmint ezt arra ertem,hogyha peldaul egy lany gyakran lajkol minden bejegyzest,kepet vagy akarmit egy fiunak vagy epp forditva akkor ez jelenthet valamit?

Vagy ha epp nem lajkol akkor az nem azt jelenti,hogy nem nezi a profilom vagy stb,stb?

2015. júl. 2. 08:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szűzanyám! Likok vannak a neten?

Nálunk lyukaknak hívják!

Nem like-okra gondoltál?

2015. júl. 2. 08:30
 2/12 anonim ***** válasza:
A face egy kalap szar!
2015. júl. 2. 08:31
 3/12 A kérdező kommentje:
de,bocsanat elirtam! :)
2015. júl. 2. 08:38
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. júl. 2. 08:41
 5/12 Koplárovics Béci ***** válasza:
10 év körül még igen. Kicsit később nem feltétlen.
2015. júl. 2. 08:47
 6/12 anonim ***** válasza:
Mi másban mutatkozna meg, ha nem facebook lájkokban...?
2015. júl. 2. 09:00
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Dancsó reakcióját úgymegnézném e kérdésre :D
2015. júl. 2. 09:28
 8/12 anonim ***** válasza:
Ezért, kérdező, nem jár keksz! :/
2015. júl. 2. 10:50
 9/12 anonim válasza:
Ezt komolyan kérdezted? XD
2015. júl. 2. 11:31
 10/12 anonim válasza:

Sztem nem hülye kérdés. Igen persze, megmutatkozhat. Ha folyton mindenedet lájkolja, akkor az igenis jelenthet valamit.

DE: 3 okból lájkolhat sokat téged (egy lány, mert csak a lányok nevében tudok nyilatkozni): 1. tetszel neki, beléd van zúgva 2. kedvel téged, szimpatizál veled (de attól még nem jönne össze veled) 3. mindig belájkolja ami tetszik neki tökmindegy ki tette ki (ehhez tudni kell h milyenek a fb szokásai)

Az én tapasztalatom: van egy fiú barátom, tudtam h nem nagy facebookos, nem sűrűn lájkol senkit max a nagyobb életeseményeit, erre észrevettem h egy lánynak, új ismerősének minden családi fotóját lájkolja (úgy, hogy biztos h nem ismerheti a családját). A lány is lájkolta minden fotóját, hozzá is szólt. Kb egy hónap múlva kiposztolták, h összejöttek.

És tudok még ilyen sztorit, de nem írom le, nehogy véletlen itt járjon és magára ismerjen... :D A lényeg hogy lehet ezen gúnyolódni, meg azt mondani h hülye aki lájkokból akar megállapítani ilyeneket, pedig nagyon sokszor látható ebből, hogy mi a szitu. Mert mindenki azt vallja magáról, h "én csak azt lájkolom ami tetszik" és ezután mondja h "mások lájkjának semmi jelentősége". Érzed az ellentmondást...

Nyilván ismerned kell valamennyire az adott személyt h értsd mit miért lájkol vagy nem lájkol (elég az is ha figyeled kicsit hosszabb távon a fb tevékenységét). És az adott poszttól is függ. Viszont igyekezz reálisan felmérni és ne képzelj bele többet csak mert azt szeretnéd.

L25

2015. júl. 2. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!