Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exszel ujra osszejonni?
Olyan emberek velemenyet varom akik azert szakitottak mert ugyereztem mar nem szeretik a parjukat am mikor elvesztettek akkor elgondolkodtak hogy vajon megis szeretik e /rajottek hogy megis szeretik.Ezeket a torteneteket nagyon kivancsian varom :Mi tortent ?jol dontottek e mit ereztek stb.
Ugyanebben a helyzetbenvagyok
" A töltött káposzta sem jó felmelegítve".
25/F
Én kétszer csináltam meg XD Azaz az elsővel (aki az osztálytársam volt és jövőre is az lesz, ha meg nem bukik) olyan volt a kapcsolatunk, hogy havonta kidobtuk egymást valami hülyeség miatt. Aztán volt egy hosszabb szünetünk amikor összejöttem egy másik osztálytársammal ( kereken 1 éve). Vele 2 hónapig voltam... Aztan teljesen elfeledkeztem róla és rájöttem hogy hiányzik az 1. ezért visszamentem hozzá... aztán sokáig együtt voltunk, de pár hónapja véglegesen kidobott (amit nem is bánok!!!)
Végül single voltam pár hónapig, aztán kereken 2 hete együtt vagyok az említett 2. sráccal. Aki legalább magasabb nálam, nem ugy mint az 1. Szóval jelenleg az exemmel vagyok együtt :D és boldog vagyok!
Amúgy én minden exemmel elég jo barátságban vagyok szakítás után, azaz nem lehet tudni mikor mozdulok rájuk megint XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!